Acuzaţii GRAVE: Tenismenii Feliciano Lopez şi Marc Lopez ar fi trucat un meci de dublu la Wimbledon

Doi dintre cei mai cunoscuţi fraţi din istoria tenisului, Feliciano şi Marc Lopez, sunt acuzaţi că au trucat partida lor, din turul 1 de la Wimbledon 2017. Ar fi pierdut intenţionat confruntarea, iar în operaţiune ar fi fost implicat şi fostul fotbalist al Realului, Raul Bravo.

456 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii GRAVE: Tenismenii Feliciano Lopez şi Marc Lopez ar fi trucat un meci de dublu la Wimbledon

Tenismenii Feliciano Lopez şi Marc Lopez sunt acuzaţi că au trucat un meci de dublu/ Un bărbat implicat în operaţiune

În meciul la care se face referire, fraţii au pierdut în 4 seturi (3-6, 7-6, 6-2, 6-4), în faţa perechii australiene Matt Reid/ John-Patrick Smith. Un alt om implicat în operaţiune, Carlos Aranda, a dezvăluit cum a primit informaţia că Feliciano şi Marc Lopez vor pierde. "Am o informaţie despre un meci. O vrei? Poţi paria unde vrei, e un meci de la Wimbledon. Feliciano şi partenerul lui vor pierde la dublu”. La aflarea acuzaţiilor, Marc Lopez a răspuns: ”Nu avem nicio legătura. Nu au dreptul să ne strice numele”.

TITLURILE ZILEI

Feliciano Lopez a câştigat 4 trofee ATP de dublu. În 2017, el intra în top 10 cei mai buni jucători de dublu, locul 9.

Marc Lopez a câştigat nu mai puţin de 14 trofee de dublu în carieră. Cea mai bună poziţie din clasament a fost ocupată în 2013, poziţia a 3-a.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici