Acuzaţiile care o deranjează pe Simona Halep cel mai tare: Acestea sunt jigniri directe şi nu pot să le accept

Simona Halep a răspuns unei acuzaţii care circulă pe reţelele de socializare în momentele sale mai puţin bune pe terenul de tenis. Românca a fost întrebată dacă a jucat vreodată la pariuri, iar aceasta a negat motivând că "trebuie să fii corect. Iar eu sunt foarte corectă".

2692 afișări
Imaginea articolului Acuzaţiile care o deranjează pe Simona Halep cel mai tare: Acestea sunt jigniri directe şi nu pot să le accept

Simona Halep răspunde acuzaţiilor: Acestea sunt jigniri directe şi nu pot să le accept

Halep se pregăteşte de US Open, care are loc între 26 august - 8 septembrie, dar şi-a făcut timp şi pentru a participa în cadrul unei emisiuni la TVR. Simona a luat atitudine în privinţa unui subiect sensibil şi a susţinut că niciodată nu a avut tangenţe cu pariurile, mai ales că ea este jucătoare profesionistă: "Criticile nu mă deranjează absolut deloc, pentru că mă învaţă să fiu mai bună. Dar, atunci când mă jigneşte cineva fără ca eu să fac ceva, e destul de deranjant. Faptul că mi se analizează jocul şi spune cineva că joc slab, sunt ok. Dar atunci când spune cineva că nu vreau să fiu pe teren sau că joc la pariuri sau că arăt ca o nesuferită pe teren... acestea sunt jigniri directe şi nu pot să le accept. Ca persoană, nimeni nu mă cunoaşte atât de bine încât să îmi ştie mie caracterul.

TITLURILE ZILEI

Niciodată nu am jucat la pariuri şi niciodată nu o să o fac. Consider că atunci când te angajezi în ceva, trebuie să fii corect. Iar eu sunt foarte corectă", a spus Halep pentru sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici