Adrian Porumboiu: Anumiţi jucători vor trebui să plătească bani buni să joace la echipă

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, marţi, la un post de televiziune, după înfrângerea din meciul cu Twente Enschede, scor 0-2, că "anumiţi jucători vor trebui să plătească bani buni să joace la echipă", informează www.prosport.ro.

264 afișări
Imaginea articolului Adrian Porumboiu: Anumiţi jucători vor trebui să plătească bani buni să joace la echipă

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am avut câţiva jucători care vor trebui să plătească bani buni să joace la echipă. E un fotbalist care joacă mai prost decât un bătrân de 61 de ani. Trei jucători sunt penibili, dar au salarii foarte mari şi nu pleacă decât împuşcaţi. Câţiva jucători se ascund de minge. Şi Wesley e o umbră a ce juca sezonul trecut. Dacă le întârzii salariile două săptămâni ăstora care nu au nicio treabă cu fotbalul fac imediat memorii. Farkas a fost la rugby şi s-a greşit la fotbal. Raul Costin a făcut un fault inutil, trebuie să ai o problemă cu mansarda să faultezi acolo", a spus Porumboiu la Digi Sport.

TITLURILE ZILEI

Finanţatorul vasluienilor i-a lăudat pe Sânmărtean şi Adailton: "Cei care au intrat nu au adus nimic în jocul echipei. Sunt câţiva de care mi-e ruşine că joacă în această echipă. Sânmărtean a fost super, la fel şi Adailton. Olandeziii nu ne-au fost cu nimic superiori, iar penaltiul nu trebuia acordat. Dacă Twente nu intră în Liga Campionilor dă faliment. Singura echipă din Olanda care stă bine financiar este PSV Eindhoven".

Echipa FC Vaslui a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia olandeză Twente Enschede, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Golurile învingătorilor au fost marcate de Janko '34 din penalti şi '57.

Partida retur va avea loc la 3 august, de la ora 20.45, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici