Adrian Stoica, vicepreşedinte de onoare al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a fost ales în funcţia de vicepreşedinte de onoare al forului internaţional de profil.

269 afișări
Imaginea articolului Adrian Stoica, vicepreşedinte de onoare al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică

Adrian Stoica, vicepreşedinte de onoare al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică

Potrivit anunţului FRG, instalarea în funcţii a noilor membri ai comitetelor şi consiliilor din cadrul forului internaţional a avut loc la Lausanne.

Adrian Stoica (62 de ani) este absolvent al IEFS Bucureşti, fost gimnast la CSŞ Triumf şi campion naţional la individual compus. A activat ca antrenor la Steaua (1973-1975), ca antrenor al lotului olimpic masculin (1979-1980), ca antrenor federal (1975-1990), ulterior ca secretar general al FRG, iar din 2006 este preşedintele forului. Din 1976 este arbitru internaţional, calitatea în care a oficiat la 17 ediţii de CM, 8 de CE, 5 de JO şi la peste alte 150 de competiţii internaţionale.

TITLURILE ZILEI

În cadrul Federaţiei Internaţionale de Gimnastică a mai deţinut funcţiile de vicepreşedinte şi preşedinte al Comitetului Tehnic masculin.

Pe lista vicepreşedinţilor onorifici ai Federaţiei Internaţionale de Gimnstică se mai află, din 2008, şi Nicolae Vieru, fost preşedinte al FRG.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici