Adrian Szabo, noul antrenor al formaţiei FC Braşov

Tehnicianul Adrian Szabo a semnat, joi, un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu gruparea de Liga a II-a FC Braşov, antrenorul considerând că este realizabil obiectivul de revenire în prima divizie, informează pagina de facebook a clubului ardelean.

300 afișări
Imaginea articolului Adrian Szabo, noul antrenor al formaţiei FC Braşov

Adrian Szabo, noul antrenor al formaţiei FC Braşov

"Consider că sunt dator acestui club, dat fiind ce s-a întâmplat în sezonul trecut. Cred, împreună cu jucătorii, că promovarea este un obiectiv realizabil şi cu toţii ne dorim să revenim în Liga I. Îmi doresc să obţinem o victorie concludentă la Reşiţa, după un joc bun, deoarece astfel, în perioada următoare, lucrurile vor fi mai uşor de reglat. Nu mă tem!", a declarat Adrian Szabo.

Tehnicianul Adrian Szabo îl înlocuieşte la cârma echipei braşovene pe Cosmin Bodea, care a demisionat. Szabo se află la cel de-al cincilea mandat ca antrenor la FC Braşov.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici