Adversare din Suedia şi Elveţia pentru echipele masculine în Challenge Cup

Echipele masculine de handbal UCM Reşiţa, Uztel Ploieşti şi Poli Timişoara vor avea adversare din Suedia şi Elveţia, în turul trei al Challeng Cup, s-a stabilit, marţi, la tragerea la sorţi de la sediul Federaţiei Europene de Handbal.

2 afișări
Imaginea articolului Adversare din Suedia şi Elveţia pentru echipele masculine în Challenge Cup

Adversare din Suedia şi Elveţia pentru echipele masculine în Challenge Cup

Echipele româneşti vor juca astfel: UCM Reşiţa - LIF Lindsberg (Suedia); Uztel Ploieşti - Pfadi Winterthour (Elveţia) şi Poli Timişoara - Wacker Thun (Elveţia).

Partidele tur se vor disputa la 17-18 noiembrie, iar returul la 24-25 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici