AFP după Bayern - CFR Cluj: Cum se spune "mulţumesc" în română?

Agenţia France Presse a notat, marţi seară, după meciul Bayern Munchen - CFR Cluj, scor 3-2, în etapa a treia a grupei E a Ligii Campionilor, că bavarezii trebuie să mulţumească jucătorilor clujeni, care au marcat de două ori în propria poartă.

24 afișări
Imaginea articolului AFP după Bayern - CFR Cluj: Cum se spune "mulţumesc" în română?

AFP după Bayern - CFR Cluj: Cum se spune "mulţumesc" în română? (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Bayern Munchen-Cluj: 3-2. Cum se spune «mulţumesc» în română? Bayern, condusă după un gol al lui Cadu din minutul 28, l-a văzut pe acelaşi jucător marcând în propria poartă (32), imitat apoi şi de coechipierul său Panin (38)! CFR Cluj a permis echipei Bayern să ia o opţiune serioasă pentru optimi. Dar şi CFR rămâne în cursă", a subliniat agenţia franceză.

AFP mai scrie că Bayern Munchen a profitat de cadourile echipei române, deoarece încă este "umbra" formaţiei care a reuşit, în 2010, dubla Cupa/Campionat şi ajungerea în finala Ligii Campionilor.

TITLURILE ZILEI

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-3 (1-2), meciul susţinut în compania echipei germane Bayern Munchen, în etapa a treia a grupei E a Ligii Campionilor, partidă în care jucătorii clujeni au marcat de două ori în propria poartă. Reuşitele echipei germane au fost semnate de Cadu '32 (autogol), Panin '38 (autogol) şi Mario Gomez '77, în timp ce pentru CFR au punctat Cadu '38 şi Culio '86.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici