Alibec, pasă de gol în meciul Bolognei cu Siena din Cupa Italiei

Atacantul Denis Alibec a fost coautor la golul echipei Bologna, în meciul cu Siena, scor 1-2, din 16-imile Cupei Italiei, partidă încheiată după prelungiri.

49 afișări
Imaginea articolului Alibec, pasă de gol în meciul Bolognei cu Siena din Cupa Italiei

Denis Alibec (Darius Mitrache / Mediafax Foto)

Alibec a intrat pe teren în minutul 81 şi a oferit pasa de gol pentru Moscardelli, în minutul 85. De asemenea, jucătorul român a marcat un gol în minutul 100, însă acesta a fost anulat.

Pentru Siena au înscris Valiani '78 şi Feddal '120+2, informează presa italiană.

Siena şi-a asigurat astfel prezenţa în optimile Cupei Italiei, unde s-au mai calificat, marţi, Parma, US Avellino şi Spezia Calcio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici