Aliona Savcenko şi Robin Szolkowy, campioni mondiali la perechi la patinaj artistic

Germanii Aliona Savcenko şi Robin Szolkowy au câştigat al patrulea titlu mondial, cu un total de 201,49 puncte, vineri, la Campionatele Mondiale de patinaj artistic de la Nisa.

249 afișări
Imaginea articolului Aliona Savcenko şi Robin Szolkowy, campioni mondiali la perechi la patinaj artistic

Aliona Savcenko şi Robin Szolkowy, campioni mondiali la perechi la patinaj artistic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Germanii i-au devansat pe campionii europeni ruşi Tatiana Volosozhar/Maxim Trankov (201,38) şi pe japonezii Narumi Takahashi/Mervin Tran (189,69).

Savcenko, patinatoare de origine ucraineană în vârstă de 28 de ani, face pereche de nouă ani cu Robin Szolkowy, el fiind cel mai în vârstă patinator de la CM (32 ani).

Takahashi şi Tran sount primii japonezi din istorie care urcă pe podium la perechi.
 

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici