All Star Game masculin din 2010 va avea loc la Oradea

Federaţia Română de Baschet a stabilit că All Star Game masculin va avea loc la Oradea, în 14 martie, evenimentul fiind organizat în această localitate după şase ani.

22 afișări
Imaginea articolului All Star Game masculin din 2010 va avea loc la Oradea

All Star Game masculin din 2010 va avea loc la Oradea (Imagine din arhivă; Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Decizia a fost luată în şedinţa Biroului federal al forului naţional, organizatorii anunţând că toţi banii proveniţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi copiilor bolnavi.

Componenţa echipelor care se vor confrunta la All Star Game va fi decisă prin voturile fanilor, presei, dar şi ale specialiştilor din baschet.

All Star Game se va organiza pentru a treia oară la Oradea, după ediţiile din 2003 şi 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici