AMICAL: ROMÂNIA - AUSTRALIA, SCOR 3-2 - GALERIE FOTO

Reprezentativa de fotbal a României a învins, miercuri, cu scorul de 3-2 (1-1), reprezentativa Australiei, într-un meci amical disputat la Malaga, după ce "tricolorii" au fost conduşi cu 2-1.

2228 afișări
Imaginea articolului AMICAL: ROMÂNIA - AUSTRALIA, SCOR 3-2 - GALERIE FOTO

AMICAL: ROMÂNIA - AUSTRALIA, SCOR 1-2 - LIVE (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Golurile României au fost marcate de Tănase '35, Stancu '80 şi Torje '84, în timp ce pentru australieni au înscris Wilkshire '45 din penalti şi Cornthwaite '54.

1-0: Torje a şutut din lateral dreapta, Schwarzer a respins balonul în faţă şi Tănase a înscris cu un şut de la 12 metri.

1-1: Wilkshire a transformat penaltiul acordat de arbitrul Carlos Velasco Carballo pentru un fault comis de Raţ asupra lui Brosque.

1-2: Cornthwaite a înscris cu un şut de la 8 metri, după ce "tricolorii" nu au reuşit să degajeze un balon după un corner al australienilor.

TITLURILE ZILEI

2-2: Torje l-a lansat în adâncime pe Maxim, acesta a pătruns, a centrat în careu şi Stancu a deviat mingea în poartă de la 3 metri.

3-2. Torje a transformat o lovitură liberă de la 16 metri puţin lateral dreapta şi a stabilit scorul final.

Selecţionerul Victor Piţurcă a folosit următoarea formulă de joc: Pantilimon - Tamaş, Chiricheş, Goian (Luchin '81), Raţ (Şt. Radu '46) - Bourceanu (C. Lazăr '57), Pintilii - Torje (Chiţu '90), Grozav (Alexe '63), Tănase (Maxim '72) - Stancu.

Australia a jucat în următoarea componenţă: Schwarzer (Federici '46) - Wilkshire (McGowan '52), Cornthwaite, Neill (Williams '57),  Zullo - Bresciano (Milligan '81), Holland - Kruse, McKay (Rukavytsya '66), Holman - Brosque. Selecţioner: Holger Osieck.

Cartonaşe galbene: Pintilii '6, Torje '60 / Williams '83.

LIVE TEXT

Minutul 90: FINAL. România câştigă primul meci din 2013, scor 3-2 cu Australia.

Minutul 84: După numai patru minute, România înscrie din nou. Autorul golului este Torje, care înscrie după o lovitură liberă de la 20 de metri.

Minutul 80: Cu zece minute înainte de final, România egalează, scor 2-2Maxim a preluat din bandă şi i-a centrat lui Stancu, care a reluat în poartă din 6 metri.

Minutul 53: Australia preia conducerea pe tabela de marcaj. Cornthwaite a înscris după o greşeală în apărarea românilor.

Minutul 46: A început repriza a doua

Minutul 45: PAUZĂ

Minutul 44: Australia egalează. Wilkshere marchează din penalti.

Minutul 34: România deschide scorul prin Tănase. Torje driblează în careu şi trage puternic, Schwarzer respinge până la Tănase, care înscrie din 12 metri.

Minutul 30: După o jumătate de oră de joc, cele două echipe se află la egalitate, scor 0-0.

Partida este arbitrată de o brigadă din Spania: Velasco Carballo (central) - Alonso Fernandez, Yuste Jimenez (asistenţi) -  Carlos Grande  (rezervă)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici