Anamaria Prodan: Transferul lui Milanov la Steaua nu s-a concretizat

Impresarul Anamaria Prodan a declarat, vineri, că transferul fundaşului Jivko Milanov de la FC Vaslui la Steaua nu s-a concretizat, în ciuda faptului că oferta înaintată de gruparea bucureşteană era "senzaţională".

248 afișări
Imaginea articolului Anamaria Prodan: Transferul lui Milanov la Steaua nu s-a concretizat

Anamaria Prodan: Transferul lui Milanov la Steaua nu s-a concretizat (ProSport)

"Îmi pare foarte rău că nu s-a concretizat acest transfer. Mi-am dorit ca soţul meu să-l aibă la Steaua, dar asta este viaţa. Până la urmă, ultimul care decide este doar jucătorul. Oferta Stelei a fost una senzaţională, dar decizia jucătorului în urma discuţiilor cu familia a fost un refuz", a spus Prodan, pentru ProSport.

La rândul său, Jivko Milanov a afirmat că a decis să refuze oferta înaintată de Steaua după ce s-a consultat cu familia sa. "Îi mulţumesc managerului meu, Anamaria Prodan, şi domnului Becali pentru oferta făcută, dar am discutat cu familia mea şi am decis că cel mai bine este să-mi termin cele 6 luni de contract cu FC Vaslui şi apoi voi vedea ce voi face", a completat Milanov.

TITLURILE ZILEI

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, într-o intervenţie la Sport.ro, că Milanov a refuzat oferta deoarece are o propunere din Rusia. "Nu lua 10.000 pe lună, ci 250.000 la semnătură plus 10.000 pe lună. Sunt jucători care dacă vin liberi de contract primesc o primă de instalare. Milanov a refuzat Steaua pentru că avea o ofertă de la o echipă rusească ce îi dădea 420.000 pe an", a menţionat Becali.

Gigi Becali declarase, tot vineri, că s-a înţeles cu Adrian Porumboiu pentru transferul fundaşului dreapta Jivko Milanov, iar jucătorului echipei FC Vaslui i-a făcut o ofertă apropiată de cea pe care o avea la gruparea moldavă.

"Cu Porumboiu m-am înţeles, el a venit ieri, i-am făcut o ofertă. Cred că a acceptat, vedem azi. Lui Milanov i-am făcut ofertă cam apropiată de cea pe care o are la Vaslui şi dacă ne duce în Liga Campionilor o să aibă chiar mai mulţi bani. Am făcut şi un avantaj, adică poate să plece oricând vrea, restituind suma pe care a încasat-o. Oricum el are 28 de ani, mă interesează să joace şase luni, un an, maxim doi", a spus Becali.

Gigi Becali a dezvăluit că suma de transfer pentru care s-a înţeles cu Porumboiu este de 50.000 de euro plus TVA. "A renunţat Porumboiu la o parte din bani, ca să îi dau lui. Pentru mine tot cheltuiala aia e, îi dau 50.000 plus TVA şi îi dau lui bani în partea cealaltă, nu mai dau 100.000. De aia am şi acceptat, că altfel compromisuri nu fac, nu trec peste barem", a menţionat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici