Ancelotti: Am meritat să ne calificăm, ţinând cont de cele două manşe

Tehnicianul italian Carlo Ancelotti a declarat, miercuri seară, că echipa sa, Paris Saint-Germain, a meritat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, având în vedere evoluţia ei globală, în cele două manşe disputate cu formaţia spaniolă Valencia.

151 afișări
Imaginea articolului Ancelotti: Am meritat să ne calificăm, ţinând cont de cele două manşe

Ancelotti: Am meritat să ne calificăm, ţinând cont de cele două manşe (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Având în vedere cele două manşe, eu cred că am meritat să ne calificăm, chiar dacă în această seară a fost mai dificil. Am început să jucăm mai bine după golul marcat de Valencia. După ce au deschis scorul, am fost un pic îngrijorat. Este normal, calificarea redevenea deschisă. Dar jucătorii au avut o bună reacţie. Golul a trezit un pic echipa noastră, care a jucat mai ofensiv. Deşi am controlat prima repriză, am evoluat prea aproape de poarta nostră, ceea ce le-a permis jucătorilor de la Valencia să ne preseze. Ibrahimovici este un jucător foarte important pentru noi, dar şi ceilaţi şi-au făcut bine treaba. Gameiro a intrat foarte bine, dar am preferat înainte să folosesc un mijlocaş precum Chantome. Intrarea lui Gameiro a fost cheia golului egalizator, bravo Gameiro! Nu ştiu dacă putem ajunge până în finală. De la început am spus că nu ştiu ce putem face în această competiţie, dar până acum am făcut bine", a declarat Ancelotti.

Formaţia Paris Saint-Germain s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a încheiat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Valencia, în manşa secundă a optimilor competiţiei. Pentru Paris Saint-Germain a înscris Lavezzi '66, iar pentru Valencia a marcat Jonas '55. În tur, Paris Saint-Germain a învins Valencia, scor 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici