Andone: Dacă vom câştiga vineri cu U Cluj suntem campioni

Antrenorul Ioan Andone nu credea că partida câştigată de CFR Cluj, scor 5-0, cu CS Mioveni, se va disputa având în vedere starea terenului, şi a subliniat că echipa sa trebuie să câştige meciul cu Universitatea Cluj pentru a-şi asigura titlul de campioană.

232 afișări
Imaginea articolului Andone: Dacă vom câştiga vineri cu U Cluj suntem campioni

Ioan Andone (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Credeam că nu se va disputa această partidă pentru că erau condiţii improprii, dar vedeţi într-un campionat civilizat, în care zicem să ne respectăm, am jucat pe acest teren. În prima repriză am dat după minge, a fost o ţurcă, în repriza a doua a fost altceva. Important este că am luat puncte, am obţinut ce am vrut şi ne gândim la meciul de vineri. Robert Dumitru nu a amânat niciodată meciul. El a fost cu o oră înainte pe teren şi a spus că dă drumul, dar tot răul spre bine. Avem meciuri vineri şi duminică, e imposibil să joci cu aceiaşi jucători. Voi folosi două echipe pentru că nu ai cum în 48 de ore să recuperezi. Efectiv în 9 zile am avut patru jocuri şi e inuman în asemenea condiţii. Trebuie să ne supunem, dar e riscant. Trebuie să câştigăm meciul de vineri, dacă îl câştigăm, suntem campioni. Deci, suntem pe mâna noastră", a declarat Andone, marţi seară, după meciul cu CS Mioveni.

TITLURILE ZILEI

Tehnicianul a subliniat că are încredere că Dinamo va câştiga meciul cu Steaua: "Dinamo nu pierde pentru că le place ambianţa, spectatori mulţi... Voi ţine cu Dinamo, normal".

În ceea ce priveşte decizia Comisiei de Recurs a LPF, care a menţinut hotărârea Comisiei de Disciplină privind rejucarea meciului cu Universitatea Cluj din minutul 1, Andone a spus că nu se aştepta să fie stabilită o altă dată de disputare: "Unde, în România? Credeţi că e lege şi disciplină? Niciodată nu se putea întâmpla aşa".

Tehnicianul formaţiei CS Mioveni, Marin Radu II, şi-a criticat dur jucătorii: "Prea multe nu am de spus, sunt total dezamăgit de acest meci. Păcat să ne numim oameni de fotbal când poţi să faci altceva. Nu am crezut că poţi să joci în Liga I şi să nu ai noţiuni elementare de fotbal şi să fi umilit. Blocaţi psihic de la ce? Au jucat vreo 400 de meciuri? De la ce, când joci amicale de vreo 24 de etape...ce te oboseşte?? Sunt foarte supărat de ce se întâmplă la această echipă".

Formaţia CFR Cluj a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 5-0 (3-0), echipa CS Mioveni, într-un meci contând pentru etapa a XXXIII-a, penultima, a Ligii I, început cu o întârziere de 15 minute deoarece terenul era plin de apă. Golurile au fost marcate de Kapetanos '29, '43, Sougou '30, '67 (penalti) şi Maftei '61.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici