Andone despre Zicu: Oferta Timişoarei a venit pe neaşteptate, aseară s-au făcut acte, tot

Tehnicianul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat că oferta FC Timişoara pentru atacantul Ianis Zicu a venit pe neaşteptate, miercuri seară, când s-au făcut şi actele privind această tranzacţie, realizată rapid deoarece fotbalistul îşi dorea să plece.

14 afișări
Imaginea articolului Andone despre Zicu: Oferta Timişoarei a venit pe neaşteptate, aseară s-au făcut acte, tot

Andone despre Zicu: Oferta Timişoarei a venit pe neaşteptate, aseară s-au făcut acte, tot (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Oferta Timişoarei a venit pe neaşteptate aseară (n.r. - miercuri seară), ieri am aflat şi eu de la preşedintele Badea, care voia să ştie dacă jucătorul e de acord să plece. Aseară s-au făcut acte, tot, foarte rapid. Zicu a fost un caz mai special pentru că el îşi dorea să plece, a spus de la început că îşi doreşte un alt colectiv", a spus Andone.

Ioan Andone a precizat că noul antrenor al echipei FK Khazar Lankaran din Azerbaidjan, Mircea Rednic, l-a contactat pentru un jucător: "Am vorbit ieri cu Rednic, m-a sunat pentru că vrea un jucător de la noi. I-am spus că da, sunt de acord, nu am nimic împotrivă. Nu vă pot spune acum despre ce jucător este vorba".

TITLURILE ZILEI

Khazar Lankaran a evoluat în primul tur preliminar al Ligii Europa, fiind eliminată de Olimpia Bălţi (Republica Moldova), formaţie de care a trecut Dinamo în turul doi preliminar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici