Andone: E o perioadă grea, dar Dinamo e obişnuită cu perioadele grele

Antrenorul FC Dinamo, Ioan Andone, a declarat, duminică seară, că echipa dinamovistă a dominat meciul cu FC Vaslui, pierdut cu scorul de 1-2, în etapa a VIII-a a Ligii I, apreciind că formaţia sa trece printr-o perioadă grea, dar e obişnuită cu aşa ceva.

16 afișări
Imaginea articolului Andone: E o perioadă grea, dar Dinamo e obişnuită cu perioadele grele

Andone: E o perioadă grea, dar Dinamo e obişnuită cu perioadele grele (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"A doua înfrângere, prima a fost meritată. Am făcut greşeli în apărare, jocul l-am dominat în permanenţă. Greşeli colective, nu mai sunt greşeli individuale. Sunt chestii de concentrare sau de siguranţă prea mare în sine, ca jucător sau ca echipă. Am pus presiune, ne-am creat ocazii de gol, dar aşa a vrut soarta. Rămâne săptămâna viitoare, foarte importantă, un meci în Cupă şi un meci la Urziceni, să ne calificăm mai departe. L-am pierdut şi pe Adrian Cristea, asta e prima impresie, vom vedea mâine. E o perioadă grea. Pot spune că jucătorii s-au angajat bine la efort, angajamentul lor nu poate fi pus la îndoială. Sunt greşeli omenenşti. M-am bucurat şi de forma bună a lui Danciu. O să le dau şanse şi altora, începând de miercuri, de sâmbătă, o să rulez lotul. Când faci un punct din nouă, asta e deja grav. Soluţii sunt, dar e o perioadă grea, Dinamo e obişnuită cu perioadele grele", a declarat Andone.

TITLURILE ZILEI

Pentru Andone, Dinamo a pierdut nemeritat cu FC Vaslui: "Au fost puncte pierdute nemeritat, nu ca în meciul cu U Cluj, atunci a fost meritat, asta este, o să mai schimbăm linia de fund, Garat a fost lovit, o să intre Grigore, Dolha, e normal să facem schimbări la un punct din nouă. Acum intrăm în criză de timp, nu mai suntem echipa aia de siguranţă, am făcut o analiză şi dacă vedeţi datele vă îngroziţi. Până nu scăpăm de gafele din apărare, nu suntem o echipă completă, sperăm să scăpăm de ele, dar nu ştiu când".

Andone a subliniat că, în opinia sa, a fost penalti clar la Marius Niculae. "A fost penalti clar, asta e, dar cum să nu fii supărat, contact clar, Augustus nu a avut curaj să dea al doilea penalti, e treaba lui, de ce n-a dat, e treaba comisiilor. Sunt mai multe greşeli la meciuri împotriva noastră, noi nu câştigăm un meci dintr-o greşeală, noi suferim, dar e treaba lor, a comisiilor, a lui Vasile Avram", a completat tehnicianul.

El a menţionat că jucătorii şi staful tehnic au avut primă la meciul ăsta, fiind anunţaţi înainte începerea partidei, însă acum nu vor putea s-o încaseze: "Nu sunt probleme cu banii, e doar o întârziere salarială, sunt şi alte echipe cu întârzieri de cinci luni. E vorba doar de o întârziere şi nu-şi pune amprenta asupra jocului sau antrenamentelor. Am avut în intenţie să angajăm un psiholog, dar vrem să lucreze cum spunem noi, nu ne-am înţeles, pentru că nu poţi să laşi jucătorii să stea şase ore de vorbă cu el, vom vedea ce va fi. Eu sunt deschis, dacă ne ajută, oricine ne ajută, de ce nu?".

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de formaţia FC Vaslui, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici