Andone: Îmi doresc enorm să obţinem măcar un trofeu în acest sezon

Tehnicianul Ioan Andone, care împlineşte, marţi, 51 de ani, a declarat că îşi doreşte foarte mult să obţină un trofeu cu Dinamo în acest sezon, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

11 afișări
Imaginea articolului Andone: Îmi doresc enorm să obţinem măcar un trofeu în acest sezon

Andone: Îmi doresc enorm să obţinem măcar un trofeu în acest sezon (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Le mulţumesc tuturor suporterilor dinamovişti pentru mesajele de felicitare! Îmi doresc enorm, la fel ca şi fanii noştri, să obţinem măcar un trofeu în acest sezon. Suntem mai aproape de Cupa României, dar vom lupta până la capăt pentru ambele obiective", a declarat Andone pentru fcdinamo.ro.

Cu Ioan Andone pe banca tehnică, Dinamo a câştigat un titlu de campioană, de trei ori Cupa României şi Supercupa României.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici