Andone va antrena în străinătate

Ioan Andone a declarat, luni, la inaugurarea unei şcoli de fotbal aparţinând lui Anton Doboş, că din ianurie îşi va relua cariera de antrenor, urmând să preia conducerea tehnică a unei echipe din străinătate.

121 afișări
Imaginea articolului Andone va antrena în străinătate

Andone va antrena în străinătate (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Acum sunt liniştit, dar probabil din ianuarie voi începe munca. Nu e o echipă din România, ci din străinătate. Am stat şase luni, mi-au prins bine. Nu e vorba de bani, e vorba de un proiect, de ceea ce nu am reuşit ultima dată. Mă gândesc să iau şi jucători români, am unii preferaţi, dar nu pot să-i spun acum. Am oferte şi din ţară, dar nu are rost să mai vorbim acum. E momentul să plec din ţară şi voi pleca. Am mai vorbit cu Borcea, m-a mai sunat el din Miami. Am o ofertă şi din Statele Unite, dar nu de la el", a declarat Andone.

TITLURILE ZILEI

Fostul antrenor al FC Dinamo consideră că anul 2011 a fost cel mai prost al lui din ultimii zece, din punct de vedere profesional: "Ultimul an a fost prost pentru mine, dar şi pentru Dinamo. Anul acesta jucătorii merită felicitaţi pentru ceea ce au realizat, pentru că sunt campioni de toamnă. În trecut erau prea mulţi pe un loc şi prea mulţi care se credeau fotbalişti. Asta a fost greu. Pentru mine a fost un an prost. Când termini pe şase şi pierzi cupa nu mai ai scuze. Pentru mine cred că a fost cel mai prost an din ultimii zece, dar mi-am luat o pauză şi m-am liniştit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici