Andreea Chiţu şi Corina Căprioriu, medalii de aur la Grand Prix-ul de judo de la Taşkent

Sportivele Andreea Chiţu şi Corina Căprioriu au cucerit, joi, medaliile de aur la categoriile 52, respectiv 57 de kilograme, la Grand Prix-ul de judo de la Taşkent (Uzbekistan).

206 afișări
Imaginea articolului Andreea Chiţu şi Corina Căprioriu, medalii de aur la Grand Prix-ul de judo de la Taşkent

Andreea Chiţu (Imagine: Mugur Varzariu/Mediafax Foto)

În finala categoriei 52 de kilograme, Andreea Chiţu a învins-o pe Tsolmon Adiyasambuu (Mongolia), în timp ce Corina Căprioriu a dispus, tot în ultimul act al categoriei 57 de kilograme, de sportiva Camila Minakawa (Israel).

Grand Prix IJF de la Taşkent se desfăşoară între 16-18 octombrie şi are premii totale de 100.000 de dolari. Medalia de aur este recompensată cu 3.000 de dolari, cea de argint cu 2.000 de dolari, iar cea de bronz cu 1.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici