Andru Nenciu (Prosport), după Anglia – Croaţia 1-2, una dintre cele mai frumoase partide de la Cupa Mondială din Rusia. “Pentru toţi cei care..!”

Pentru toţi supraestimaţii din naţionala României care nu mai reuşesc de ani buni să profite de o lovitură liberă şi să ducă prima reprezentativă în avantaj, aşa cum o făceau Hagi, Mateuţ, Rotariu, Munteanu, Gâlcă, Mutu, există Kieran Trippier, englezul care bate perfect loviturile libere. Cel care în 2015, potrivit The Guardian, îşi ridica în curtea casei un steag imens al Angliei, pentru a-şi arăta iubirea pentru ţara sa.

959 afișări
Imaginea articolului Andru Nenciu (Prosport), după Anglia – Croaţia 1-2, una dintre cele mai frumoase partide de la Cupa Mondială din Rusia. “Pentru toţi cei care..!”

Andru Nenciu (Prosport), după Anglia – Croaţia 1-2, una dintre cele mai frumoase partide de la Cupa Mondială din Rusia. “Pentru toţi cei care..!”

Pentru toţi cei care îşi iau un toc în cea mai importantă cusătură a pantalonului sau pentru toţi cei care vizitează urologul la cea mai mică jenă la testicule, există Kyle Walker, fundaşul dreapta al Angliei care a simţit mingea lui Perisic ca un genunchi recepţionat în scrot, pe sub apă, la un meci de polo.

Pentru toţi cei care lasă garda jos şi se consideră învinşi de la primul refuz, există un munte de ambiţie, inventivitate şi perseverenţă, Ivan Rakitic. Croatul a băut luni de zile, în fiecare dimineaţă, o cafea şi o Fanta, într-un restaurant din Sevilla, doar pentru a cuceri o chelneriţă. Nu ştia o boabă spaniolă, dar a învăţat zi de zi. Rachel l-a refuzat de 50 de ori şi l-a dojenit pe seama modului în care Rakitic, cel care luminează jocul Croaţiei, bâjbâia prin întunecimea unei limbi care-i punea capac. “Eu… Jane! Tu.. Tarzan”, îl tachina frumoasa chelneriţă. Se întâmpla acum 10 ani. Miercuri seara, pe Lujnicki, Rachel a fost în tribune. Alături de fiicele ei. Ale ei şi ale lui. Pentru a-şi încuraja soţul, pe Ivan. 

TITLURILE ZILEI

Pentru toţi cei care uită de unde au plecat şi ce mână i-a hrănit, există Ivan Perisic, cel despre care Emil Hossu-Longin, în comentariul de pe TVR, povestea că a plecat să joace la Sochaux, în fragedă pruncie, şi pentru a salva ferma de pui a tatălui său. Într-un interviu pentru Slobodna Dalmacija, părintele Ante Perisic recunoştea că mutarea fiului său l-a salvat de la faliment. Perisic e fotbalistul care în interviuri susţine mereu că “decât să stea pe bancă... mai bine moare!”. Cu Anglia spiritul său de învingător s-a văzut cel mai bine.

Pentru toţi cei care caută obsesiv cel mai bun look şi accesoriul potrivit pentru o ieşire în public, există Harry Maguire, fundaşul englez care a venit la prima întâlnire cu “Three Lions” cu o sacoşă neagră de plastic. Modest până în vârful unghiilor în afara terenului, un tip impunător pe teren.

Pentru toţi politicienii care atârnă ca cicucurii la draperie doar când medaliaţii români intră în Oficialul de la Otopeni, există ....CITEŞTE MAI DEPARTE

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici