Andy Murray l-a învins pe David Ferrer la Turneul Campionilor

Tenismenul britanic Andy Murray, locul 2 ATP, l-a învins, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe spaniolul David Ferrer, locul 7 ATP, după un meci care a durat o oră şi jumătate, în etapa I a Grupei Ilie Năstase (B) de la Turneul Campionilor de la Londra.

268 afișări
Imaginea articolului Andy Murray l-a învins pe David Ferrer la Turneul Campionilor

Andy Murray l-a învins pe David Ferrer la Turneul Campionilor

Această partidă a închis prima sesiune a zilei de luni, de la O2 Arena, începută de victoria perechii Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) în faţa cuplului Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia), scor 6-2, 6-4.

În sesiunea de seară, cu începere de la ora 20.00, în primul meci se vor întâlni perechile Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia) şi Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franţa).

Această întâlnire va fi urmată de cea de simplu dintre Stan Wawrinka, locul 4 ATP, şi Rafael Nadal, locul 5 ATP, tot din Grupa B.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici