Andy Murray va avea un nou producător de echipament sportiv

Andy Murray a semnat un contract pentru un turneu cu producătorul de echipament sportiv britanic Castore, anunţă Daily Mail, după ce din 2014 încoace fusese sponsorizat de americanii de la Under Armour.

508 afișări
Imaginea articolului Andy Murray va avea un nou producător de echipament sportiv

Andy Murray va avea un nou producător de echipament sportiv

"Acesta va fi ultimul meu contract de echipament sportiv şi vreau să port haine de cea mai bună calitate. Am încercat mai multe variante, inclusiv de la Castore, iar ei m-au impresionat. Sunt un fan al brand-ului, le urmăresc evoluţia de ceva timp", a declarat Murray, care a punctat că va purta echipamentul firmei la Australian Open şi, dacă va mai fi cazul, la următoarele turnee.

Britanicul, fost număr unu mondial, câştigător a trei titluri de Mare Şlem şi dublu campion olimpic, a debutat în tenis fiind sponsorizat de Fred Perry, apoi a semnat cu Adidas in 2009, pentru 5 ani şi 15 milioane de dolari, pentru ca apoi să treacă la Under Armour. Andy Murray a câştigat 663 de meciuri ATP la simplu, 45 de titluri şi puţin peste 61 milioane de dolari din premii.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici