Anghelache: Am reziliat contractele cu Rus şi Bălgrădean

Preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că a reziliat pe cale amiabilă contractele cu fundaşul Laurenţiu Rus şi portarul Cristian Bălgrădean, întrucât nicio echipă nu a fost dispusă să-i achiziţioneze.

194 afișări
Imaginea articolului Anghelache: Am reziliat contractele cu Rus şi Bălgrădean

Constantin Anghelache (Imagine: Victor Ciupuliga / Mediafax Foto)

"Ei şi-au exprimat dorinţa de a pleca de la Dinamo încă din iarnă, împreună cu Grigore. Pentru Grigore am găsit o echipă şi s-a realizat transferul, pentru Rus şi Bălgrădean până azi nu a venit nicio ofertă. Convenisem încă din 30 mai să reziliem contractele dacă nu vom găsi echipe pentru transferul lor. Dar cum nu a venit nicio ofertă, am convenit de comun acord rezilierea contractelor lor cu data de azi. Începând de azi sunt jucători liberi şi îşi pot căuta echipe", a spus Anghelache.

TITLURILE ZILEI

Întrebat dacă Dinamo nu a pierdut reziliind contractele celor doi, Anghelache a spus: "Păi a trebuit să clarificăm aceste situaţii, pentru că azi începe oficial sezonul pentru Dinamo. Dacă nimeni nu a vrut să ia aceşti doi jucători, de unde să iau bani? Eu zic că o să câştig bani pe viitor, pentru că nu le mai plătesc salariile pe 2-3 ani".

Laurenţiu Rus, în vârstă de 29 de ani, şi-a început cariera la Universitatea Cluj ca junior, el mai evoluând la Liberty Salonta, FC Sopron (Ungaria), Petrolul Ploieşti şi FCM Târgu Mureş. El se afla în lotul echipei Dinamo din 2009.

Portarul Cristian Bălgrădean (26 de ani) se afla la Dinamo din 2010, el mai jucând la Minerul Lupeni, FC Braşov, Liberty Salonta, UTA şi Unirea Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici