Antoine Griezmann este noul jucător al Barcelonei

Antoine Griezmann (28 de ani) este noul jucător de la FC Barcelona. Anunţul a fost făcut de clubul catalan, vineri, care menţionează că i-a fost achitată clauza atacantului de la Atletico Madrid, în valoare de 120 de milioane de euro.

146 afișări
Imaginea articolului Antoine Griezmann este noul jucător al Barcelonei

Antoine Griezmann este noul jucător al Barcelonei

Jurnaliştii de la Sport au publicat imagini cu avocatul fotbalistului, care a ajuns la sediul Ligii Spaniole de Fotbal pentru a depune suma echivalentă clauzei de reziliere a contractului francezului cu Atletico Madrid. Catalanii au plătit, astfel, 120 de milioane de euro.

Griezmann a semnat un contract pe cinci sezoane, până în iunie 2024, şi va avea o clauză de reziliere de 800 de milioane de euro.

Griezmann, campion mondial cu Franţa în 2018, a evoluat din 2014 la Atletico Madrid. La acel moment, formaţia din capitala Spaniei a plătit 30 de milioane celor de la Real Sociedad. În ultimul sezon, sub comanda lui Diego Simeone, Griezmann a evoluat în 48 de partide, reuşind 21 de goluri şi 10 pase decisive.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici