Antrenorul echipei Auxerre şi-a dus jucătorii în vizită la o închisoare "pentru a le ridica moralul"

Tehnicianul echipei Auxerre, Jean-Guy Wallemme, şi-a dus jucătorii în vizită la o închisoare pentru "a ridica moralul grupului" aflat în lupta pentru menţinerea în primul eşalon din Franţa.

50 afișări
Imaginea articolului Antrenorul echipei Auxerre şi-a dus jucătorii în vizită la o închisoare "pentru a le ridica moralul"

Antrenorul echipei Auxerre şi-a dus jucătorii în vizită la o închisoare "pentru a le ridica moralul" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am avut multe activităţi de grup, pentru a ridica moralul. Joi s-a mers cu bicicleta. De asemenea, am făcut o vizită, vineri, într-un loc în care accesul nu este simplu, care ne permite să înţelegem când ieşim că suntem liberi. Este închisoarea din Auxerre. Au fost acolo nu fotbalişti, ci oameni care să vadă alţi oameni. Dacă ajungi acolo, eşti mulţumit când ieşi. Este un privilegiu, dacă poate fi considerat astfel, de care jucătorii cel puţin îşi pot aminti. A fost pentru ridicarea moralului grupului", a declarat Wallemme.

TITLURILE ZILEI

Jean-Guy Wallemme a precizat că jucătorii au fost primiţi în curtea închisorii cu "huiduieli", urmate de "încurajări": "Trebuie să bateţi pe PSG duminică, hai AJ Auxerre".

"Suntem un microcosmos de privilegiaţi, de oameni liberi. Comparativ cu lucrurile care se întâmplă în fotbal, mediatizarea, banii, aceşti oameni pot fi dezamăgiţi şi supăraţi şi se manifestă ca atare. Cred că este bine să îi ascultăm şi putem privi altfel lucrurile", a precizat Wallemme.

Auxerre, care se află pe ultimul loc în clasamentul campionatului Franţei, va juca duminică, pe teren propriu, cu Paris Saint-Germain, în etapa a XXXII-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici