Anunţul mult aşteptat de fanii Dinamo. Când vor începe efectiv lucrările pentru noul stadion

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, a făcut un anunţ care îi va bucura pe fani. Într-o intervenţie la ProSport Live, oficialul ”câinilor” a afirmat că lucrările pentru noul stadion vor începe în 2019.

1196 afișări
Imaginea articolului Anunţul mult aşteptat de fanii Dinamo. Când vor începe efectiv lucrările pentru noul stadion

Anunţul mult aşteptat de fanii Dinamo. Când vor începe efectiv lucrările pentru noul stadion

În momentul de faţă sunt mai multe probleme între echipa din Liga 1 Betano şi CS Dinamo, dar Bogdan Bălănescu este încrezător că totul se va rezolva în viitorul apropiat. Emulaţia unui nou stadion poate readuce oamenii la partidele de acasă. După prestaţiile dezamăgitoare din acest sezon, fanii au început să vină într-un număr din ce în ce mai mic. La ultimul meci de acasă, cu CFR, Dinamo a avut în jur 400 de suporteri.

”Din păcate, ce ştiţi dumeavoastră ştim şi noi, pentru că informaţiile ajung la CS Dinamo. Anul următor ar începe lucrările. Cred că demararea va produce o emulaţie şi în rândul suporterilor. Aţi văzut că vin din ce în ce mai puţini, e un stadion care nu ofertă condiţii”, a declarat Bogdan Bălănescu la ProSport Live.

Dinamo este aproape să rateze play-off-ul şi în această stagiune. Cu 7 etape înaintea finalului sezonului regulat se situează pe locul 11, cu 19 puncte, la 8 lungimi de locul 6. În următorul meci, ”câinii” primesc vizita Craiovei. Partida este programată sâmbătă, de la 20:00 şi poate fi urmărită pe www.prosport.ro în format live text.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici