Aşa arată golul perfect. Rivaldo: Ianis Hagi are clasă, e bun | VIDEO

Balonul de Aur din 1999, Rivaldo, a fost invitatul special al lui Gică Hagi la Viitorul - U Craiova, scor 2-1, iar legenda din Brazilia a avut ce vedea. Fostul fotbalist al Barcelonei a fost încântat de clubul lui Gică Hagi, de fiul antrenorului Viitorului, dar şi de propriul fiu, Rivaldinho.

2064 afișări
Imaginea articolului Aşa arată golul perfect. Rivaldo: Ianis Hagi are clasă, e bun | VIDEO

Aşa arată golul perfect. Rivaldo: Ianis Hagi are clasă, e bun | VIDEO

VIDEO AICI

Viitorul s-a impus cu 2-1 în faţa oltenilor datorită fiilor celor doi mari fotbalişti prezenţi pe stadionul din Ovidiu. Ianis Hagi a marcat superb în minutul 43, de la 25 de metri, în timp ce Rivaldinho a adus cele trei puncte în repriza secundă, potrivit prosport.ro.

TITLURILE ZILEI

La finalul partidei, Rivaldo şi-a amintit de golul pe care fiul său l-a marcat împotriva lui Athletic Bilbao, pe când acesta din urmă îmbrăca tricoul lui Dinamo şi i-a lăudat pe Ianis Hagi, Gică Hagi şi echipa Viitorului.

Despre fiul său: "Când vin în România mereu îi port noroc şi mereu dă gol. Sunt fericit că a marcat şi că a câştigat meciul".

Despre Ianis Hagi şi golul marcat: "Ianis are clasă, e bun, e un gol foarte frumos".

Despre Viitorul şi Gică Hagi: "E un proiect frumos pe care l-a făcut domnul Hagi aici. Lumea trebuie să ştie ce a făcut aici, pentru că e foarte frumos. E clar că sunt jucători buni, cu viitor. Jocul se aseamănă cu cel al Barcelonei. Echipa a jucat bine, toţi jucătorii au jucat bine".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici