Astra Giurgiu - CFR Cluj s-a încheiat 3-2, în etapa a opta a Ligii 1

Astra Giurgiu - CFR Cluj a fost un meci cu de toate goluri, penalty, cartonaşe galbene, roşii, eliminarea lui Dan Petrescu şi discuţii cu arbitrii. Partida din etapa a opta s-a încheiat cu victoria echipei gazdă, cu scorul de 3-2, rezultat care o menţine pe Gaz Metan în fruntea clasamentului Ligii 1

129 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu - CFR Cluj s-a încheiat 3-2, în etapa a opta a Ligii 1

Astra Giurgiu - CFR Cluj s-a încheiat 3-2, în etapa a opta a Ligii 1

Prima reuşită a partidei a venit în minutul 27, atunci când Adrian Păun a marcat un super gol, din afara careului. Nouă minute mai târziu, Astra primeşte lovitură de la 11 metri, după ce Begue a fost faultat de Cestor în careu. Radunovic nu a ezitat de la punctul cu var, Vâtcă a ghicit colţul, dar nu a putut atinge mingea, ia giurgiuvenii au restabilit egalitatea.

Pe finalul primei reprize, Dan Petrescu a izbucnit la un fault comis de Pereira. Sebastian Colţescu l-a sancţionat cu cartonaşul galben pe fotbalistul oaspeţilor, iar antrenorul campioanei nu a putut accepta. Petrescu a reacţionat violent şi a gesticulat în direcţia centralului. Printre cuvintele adresate s-au numărat şi câteva jigniri, iar al patrulea arbitru s-a sesizat şi i-a indicat lui Colţescu să-l elimine pe antrenorul CFR-ului. Colţescu a venit în faţa băncii lui CFR Cluj şi i-a arătat cartonaşul roşu în minutul 43 al partidei.

TITLURILE ZILEI

În repriza a doua, Astra a preluat conducerea. În minutul 57, Valentin Gheorghe a executat perfect o lovitură liberă. Două minute mai târziu, ardelenii au rămas în 10. Mario Camora a văzut al doilea galben şi a fost eliminat, după ce a aruncat la marginea terenului o sticlă de apă.

La trei minute distanţă, şi portarul campioanei, Vâtcă, a fost eliminat. Goalkeeper-ul CFR-ului a prins o minge trimisă spre poartă de Tamaş, l-a lovit pe Radunovic şi Colţescu i-a acordat direct cartonaşul roşu.

În minutul 64, Radunovic a transformat de la 11 metri. Adrian Rus, care a intrat în locul lui Vâtcă, a ghicit colţul, dar nu a reuşit să respingă.

Adrian Păun a închis tabela de marcaj, scor 3-2 pentru Astra, după ce a reuşit dubla în minutul 90+1. Golofca a urcat cu mingea şi a pasat în dreapta către Păun. Mijlocaşul CFR-ului a tras puternic şi mingea s-a oprit în vinclul porţii.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul secund în clasamentul Ligii 1, cu 17 puncte adunate, în timp ce Astra Giurgiu a urcat pe şase cu 11 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici