Astra Giurgu a rămas fără antrenor, după eşecul cu Poli Iaşi, scor 0-1. Dan Alexa: Vreau să rup orice fel de legătură cu toată lumea

Astra Giurgu a fost "lovită" de două ori duminică seara, 21 iulie. După eşecul suferit în Copou, în faţa clubului Poli Iaşi, scor 0-1, gruparea patronată de Ioan Niculae a rămas fără antrenor.

1332 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgu a rămas fără antrenor, după eşecul cu Poli Iaşi, scor 0-1. Dan Alexa: Vreau să rup orice fel de legătură cu toată lumea

Dan Alexa şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al clubului Astra Giurgiu

La finalul partidei cu formaţia pregătită de Mihai Teja, antrenorul Dan Alexa şi-a dat demisia.

"Iaşi este o echipă cu jucători buni. Din păcate suferim din punct de vedere calitativ, jucătorii care trebuie să facă diferenţa au venit foarte târziu. Este nevoie de jucători, am vorbit cu domnul Nicolae, dânsul a hotărât să facă echipa. Din păcate jucătorii pe care noi i-am dorit foarte mult au întârziat să apară.

Nu aş vrea să îl păcălesc pe domnul Nicolae, din păcate echipa e mai modestă decât anul trecut.

TITLURILE ZILEI

Mă gândesc să renunţ pentru că obiectivul de câştigarea campionatului e foarte greu de împlinit. Nu ştiu dacă avem lot de play-off.

O să vorbesc şi cu dânsul, nu vreau să îl păcălesc. Îl respect foarte mult, mi-a oferit o şansă. Când am refuzat prima dată, m-a luat încă o dată. Nu este laşitate şi el este conştient că avem nevoie de întăriri. Îi mulţumesc că a oferit toate condiţiile pentru a aduce jucătorii ăştia. Este o decizie pe care am luat-o şi cu asta basta", a spus Dan Alexa, care a vorbit şi despre cum s-a simţit în ultima săptămână:

"Am spus ce am avut de spus, m-a deranjat foarte mult reacţia oamenilor care mă cunosc. A lui Gigi Becali, care spune că el este cu frica lui Dumnezeu, este o mare dezamăgire ca şi om, aveam altă impresie.

Despre personalitatea mea în vestiar, cine mă cunoaşte mă ştie că nu se pune nicioadată problema de a mă impune.

Nu a fost plăcut, pe Ana am fost supărat, şi-a cerut scuze. Vreau o perioadă de linişte, să rup orice fel de legătură cu toată lumea şi asta e".

După remiza cu FC Botoşani, din etapa trecută, Dan Alexa a avut o discuţie aprinsă cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf la stadionul din Giurgiu, iar impresarul l-a lovit cu pumnul în faţă. Momentul a fost surprins de camerele aflate în faţa stadionului. La ieşirea din stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurigu, Dan Alexa a declarat că a purtat o discuţie legată de transferuri cu soţia lui Reghecampf: "Adică? Am vorbit despre jucători, avem probleme cu lotul. Să fim serioşi. Am citit şi eu. Să fim serioşi. Despre fotbal, ceva? Sper să aducem repede doi jucători", a declarat Dan Alexa pentru DigiSport, după ce imaginile au ajuns în presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici