Atacantul Emil Jula a murit la doar 40 de ani

  • Atacantul român Emil Jula a murit în urma unui infarct.
  • Jula a jucat la echipe precum Oţelul Galaţi, Energie Cottbus, Universitatea Cluj şi MSV Duisburg.
  • Emil Jula s-a retras din fotbal în 2018.
2172 afișări
Imaginea articolului Atacantul Emil Jula a murit la doar 40 de ani

Foto: Facebook

Fotbalul românesc este în doliu. Fostul atacant Emil Jula a murit. Fotbalistul de 40 de ani a decedat în urma unui infarct.

Jula a fost cunoscut pentru perioada petrecută în Germania la Energie Cottbus, unde a dat 29 de goluri şi 24 de pase de gol în 100 de meciuri. În România, Emil Jula a jucat la Universitatea Cluj, Oţelul Galaţi şi Ceahlăul Piatra-Neamţ.

Jula s-a retras din fotbal în 2018, după o experienţă în ligile inferioare din Germania, la TuS Bersenbruck.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici