ATP, scuze după dineul de la Turneul speranţelor / Tragerea la sorţi, transformată în show erotic, după ce mai multe fotomodele au ascuns literele grupelor în diferite zone ale corpului

Tragerea la sorţi de la turneul ATP Next Gen Finals, în care mai multe fotomodele au ascuns literele grupelor în diferite zone ale corpului, s-a dovedit un fiasco total. Jurnalişti, dar şi sportivi au criticat în termeni duri organizarea, iar oficialii ATP îşi recunosc vina.

1566 afișări
Imaginea articolului ATP, scuze după dineul de la Turneul speranţelor / Tragerea la sorţi, transformată în show erotic, după ce mai multe fotomodele au ascuns literele grupelor în diferite zone ale corpului

ATP, scuze după dineul de la Turneul speranţelor / Tragerea la sorţi, transformată în show erotic, după ce mai multe fotomodele au ascuns literele grupelor în diferite zone ale corpului / "Ilie Năstase a organizat asta?"

ATP regretă scenele provocatoare care au avut loc în cadrul dineului de la Milano - premergător turneului la care vor lua parte cei mai buni jucători sub 21 de ani ai lumii. Chris Kermode, preşedintele ATP, a declarat într-un comunicat de presă:

"În niciun caz nu ne-am dorit să ofensăm pe cineva! Intenţia a fost să mixăm tenisul cu lumea modei de la Milano. Din păcate, e inacceptabil ce s-a întâmplat şi ce a ieşit pe scenă. Ne cerem scuze şi vă asigurăm că nu se va mai întâmpla niciodată!".

Regulile după care au fost stabilite grupele de la ATP Next Gen Finals au fost catalogate drept sexiste. Fiecare jucător trebuia să îşi aleagă câte o femeie model dintr-un grup. Aceştia defilau apoi la braţ cu partenerele care aveau ascunse literele grupelor sub haine, în diferite zone sexy ale corpului. Pentru a forma grupele respective, femeile s-au dezbrăcat provocator în faţa tinerilor tenismeni. Dacă unii jucători s-au bucurat de privelişte, alţii păreau încurcaţi de situaţia în care au fost puşi.

Organizatorii au fost puşi la zid de Judy Murray, mama fostului lider mondial Andy Murray, în timp ce Amelie Mauresmo, dublă campioană de Grand Slam, a răbufnit pe Twitter: "A fost dezgustător!".

Inedita tragere la sorţi i-a amuzat însă pe mai mulţi fani, care au făcut legătura cu excentricul tenismen român Ilie Năstase. "No 1 Tennis Mum" a comentat cu umor videoclipul postat de jurnalistul Ben Rothenberg (New York Times): "Ilie Năstase a organizat asta?", în timp ce "Dead Net Cord" a întrebat ironic: "L-a văzut cineva pe Năstase prin Milano?".

TITLURILE ZILEI

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici