Au fost stabilite meciurile de baraj pentru Cupa Mondială din Rusia

Marţi a avut loc la Zurich tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor de baraj pentru calificarea la Cupa Mondială din Rusia ce va avea loc în vara anului viitor. Manşa tur are loc în perioada 9-11 noiembrie, în timp ce returul este programat în perioada 12-14 noiembrie.

286 afișări
Imaginea articolului Au fost stabilite meciurile de baraj pentru Cupa Mondială din Rusia

Au fost stabilite meciurile de baraj pentru Cupa Mondială din Rusia

Ultimele patru echipe calificate pentru Cupa Mondială din 2018 vor fi decise în urma meciurilor de baraj, la care vor lua parte cel mai bine clasate opt echipe de pe locurile doi din grupele de calificare.

Fernando Hierro, fostul jucător al naţionalei Spaniei a stabilit următoarele dueluri:

Irlanda de Nord-Elveţia

Croaţia-Grecia

Danemarca-Irlanda

Suedia-Italia

Rusia, Anglia, Germania, Polonia, Spania, Islanda, Belgia, Portugalia, Serbia şi Franţa sunt deja calificate la turneul final ce se va disputa vara viitoare în Rusia.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici