Australian Open 2016. Kulicikova o învinge pe Petkovic şi o va întâlni pe Monica Niculescu în turul doi

Jucătoarea rusă de tenis Elizaveta Kulicikova, locul 109 WTA, a învins-o, luni, pe germana Andrea Petkovic, numărul 25 mondial şi favorită 22, în primul tur al Australian Open, urmând să evolueze în runda următoare cu Monica Niculescu, locul 40 WTA.

344 afișări
Imaginea articolului Australian Open 2016. Kulicikova o învinge pe Petkovic şi o va întâlni pe Monica Niculescu în turul doi

AUSTRALIAN OPEN 2016. Kulicikova o învinge pe Petkovic şi o va întâlni pe Monica Niculescu în turul doi (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Elizaveta Kulicikova s-a impus în meciul cu Andrea Petkovic cu scorul de 7-5, 6-4.

Tot luni, Monica Niculescu a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva braziliană Teliana Pereira, numărul 46 mondial.

Niculescu, 28 de ani, şi Kulicikova, 19 ani, se vor întâlni în premieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici