Balaci: Dorel Stoica are calităţile lui Costică Ştefănescu

Managerul general al clubului Universitatea Craiova, Ilie Balaci, a declarat, joi, că fundaşul Dorel Stoica, pe care îl carcaterizează ca fiind "un tip inteligent care se aşează bine în teren", are calităţile fostului jucător Costică Ştefănescu.

19 afișări
Imaginea articolului Balaci: Dorel Stoica are calităţile lui Costică Ştefănescu

Balaci: Dorel Stoica are calităţile lui Costică Ştefănescu (Imagine: Mediafax Foto)

"În momentul de faţă, la ce calităţi are, Dorel Stoica poate fi comparat cu Costică Ştefănescu. Nu e deloc hazardată această comparaţie. Sigur, Dorel nu are performanţele lui Ştefănescu ca jucător, dar are aceleaşi calităţi. Este un tip inteligent, care se aşează bine în teren", afirmat oficialul craiovean.

Referitor la faptul că Dorel Stoica nu a primit niciun cartonaş galben în acest tur de campionat, Balaci a afirmat: "Este inteligent şi nu se aruncă aiurea la deposedări. O face numai atunci când este nevoie, în rest, din plasament".

TITLURILE ZILEI

Managerul general susţine că Stoica nu poate fi caracterizat ca un jucător indolent sau lent. "Este eronat. Dacă ar fi indolent nu ar mai fi jucat toate minutele. Înseamnă că se pregăteşte cum trebuie, pentru că altfel nu ar rezista. Iar faptul că este lent, asta se poate spune că joacă în funcţie de cum decurge partida", a adăugat Balaci.

Dorel Stoica este cel mai constant jucător al echipei Universitatea Craiova, el fiind folosit în toate cele 17 partide din turul Ligii I, precum şi în cele două meciuri din Cupa României. Stoica este printre puţinii jucători din Liga I care a bifat toate cele 1.530 de minute oficiale în campionat, plus alte 180 în Cupă. Jucătorul a evoluat atât pe postul de fundaş central, cât şi pe cel de mijlocaş la închidere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici