Bănel Nicoliţă ar putea fi indisponibil până la finalul sezonului

Mijlocaşul formaţiei Saint-Etienne Bănel Nicoliţă a suferit o leziune a muşchilor ischio-jambieri în timpul meciului cu Nice, scor 2-3, desfăşurat sâmbătă, în etapa a XXX-a a Ligue I, şi ar putea fi indisponibil până la finalul sezonului, informează presa franceză.

128 afișări
Imaginea articolului Bănel Nicoliţă ar putea fi indisponibil până la finalul sezonului

Bănel Nicoliţă (Imagine: Constantin Vladescu/Arhiva Mediafax Foto)

Nicoliţă are nevoie de cel puţin o lună de repaos.

În meciul desfăşurat în faţa propriilor suporteri, mijlocaşul român a fost titular şi a jucat până în minutul 63, când a fost înlocuit de Bakary Sako.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici