Barcelona a pierdut în manşa tur din optimile Cupei Spaniei în faţa echipei Levante, 1-2

Tehnicianul Ernesto Valverde a decis să le dea minute şi rezervelor de milioane de euro ale Barcelonei. În meciul tur din optimile Cupei Spaniei, în faţa celor de la Levante, Lionel Messi, Luis Suarez şi alţi titulari constanţi nu au fost incluşi în lot pentru această partidă.

122 afișări
Imaginea articolului Barcelona a pierdut în manşa tur din optimile Cupei Spaniei în faţa echipei Levante, 1-2

Barcelona a pierdut în manşa tur din optimile Cupei Spaniei în faţa echipei Levante, 1-2

Linia de atac a fost formată din Malcom (41 milioane de euro de la Bordeaux), Dembele (115 milioane de la Borussia Dortmund) şi Coutinho (130 de milioane de euro de la Liverpool), jucători care au costat-o pe liderul din La Liga, în 2017 şi 2018, 286 de milioane de euro.

Campioana Spaniei a pierdut pe terenul lui Levante. A fost 2-1 pentru ocupanta locului 10 în clasamentul din Primera Division. Erick Cabaco (min. 4) şi Borja Mayoral (min. 18) au marcat pentru echipa gazdă, în timp ce Coutinho a spălat ruşinea Barcelonei, a transformat un penalty cu cinci minute înaintea fluierului de final.

TITLURILE ZILEI

Primul 11 folosit de Valverde pentru meciul cu Levante:

Barcelona (4-3-3): Cillessen - Semedo, Murillo, Brandariz (Lneglet - min. 58), Miranda (Sergi Roberto - min. 46) - Vidal, Busquets, Alena - Malcom (Denis Suarez - min. 67), Dembele, Coutinho

Partita retur, Barcelona - Levante, se va juca pe Nou Camp, pe 17 ianuarie, de la ora 22:30.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici