Barcelona, fără Messi, a pierdut partida tur din sferturile Cupei Spaniei, scor 0-2, cu Sevilla FC

Pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán, Barcelona a fost învinsă de Sevilla cu scorul 0-2 în partida tur din sferturile Cupei Regelui.

158 afișări
Imaginea articolului Barcelona, fără Messi, a pierdut partida tur din sferturile Cupei Spaniei, scor 0-2, cu Sevilla FC

Barcelona, fără Messi, a pierdut partida tur din sferturile Cupei Spaniei, scor 0-2, cu Sevilla FC

Fără Lionel Messi pe teren, dar cu noua achiziţie, Kevin-Prince Boateng, în primul 11, catalanii nu au reuşit să îşi impună jocul şi vor avea meci greu pentru calificarea în semifinale.

Tabela de marcaj a fost deschisă în minutul 58, când Pablo Sarabia a punctat în poarta lui Cillessen. 5 minute mai târziu, tehnicianul Ernesto Valverde a făcut primele schimbări. Coutinho şi Luis Suarez au intrat în locul lui Malcom şi Boateng. Formaţia blaugrana a fost surprinsă din nou de andaluzi, care şi-au dublat avantajul şi au stabilit scorul final, 2-0.

TITLURILE ZILEI

Ben Yedder a înscris şi a dedicat golul marcat lui Emiliano Sala, mijlocaşul în vârstă de 28 de ani, care se afla în avionul dispărut luni, 21 ianuarie, de pe radar: "Pentru fratele meu. Forţa Sala!"

Partida retur, de pe Camp Nou, va avea loc pe 30 ianuarie. Până la întâlnirea cu Sevilla din Cupa Regelui, Barcelona va juca, în deplasare, cu Girona, în La Liga, în timp ce Sevilla va avea meci acasă cu Levante.

În clasamentul din Primera Division, catalanii ocupă primul loc, cu 46 de puncte, iar andaluzii sunt pe patru, cu 33 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici