Barcelona i-a oferit un contract pe viaţă lui Messi

Directorul executiv al Barcelonei, Oscar Grau, susţine că Messi şi-a prelungit contractul pentru încă patru ani, dar clubul îi va oferi o înţelegere pe viaţă, conform Marca.

897 afișări
Imaginea articolului Barcelona i-a oferit un contract pe viaţă lui Messi

Barcelona i-a oferit un contract pe viaţă lui Messi

”Vă informăm că jucătorul nostru, Lionel Messi, şi-a reînnoit înţelegerea pe o perioadă de patru ani, dar clubul îi va oferi un contract pe viaţă”, a declarat Oscar Grau.

Andres Iniesta a semnat o înţelegere identică în urmă cu puţin timp, după ce conducerea a tot amânat discuţiile cu veteranul echipei. Cei de la Marca susţin că Messi va putea să-şi rezilieze oricând noul contract, iar salariul se va ridica la 35 de milioane pe an. Clauza de reziliere a fost fixată la 300 de milioane de euro.

TITLURILE ZILEI

Singura problemă, ca până acum, este că Messi n-a semnat! După ce preşedintele Bartomeu a susţinut în repetate rânduri că Messi a semnat, dar acest lucru n-a fost făcut public, sau că tatăl lui Messi a semnat în numele fiului său, e rândul directorului executiv să vorbească despre contractul argentinianului. Rămâne de văzut cum se va încheia această telenovelă.

Contractul lui Messi, cel real, expiră în vara anului viitor. Aşadar, în iarnă, decarul Barcelonei va putea negocia cu orice echipă va dori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici