Barcelona îi va propune un contract pe cinci sezoane lui Lionel Messi

Barcelona a urgentat negocierile cu Leo Messi pentru prelungirea contractului, iar preşedintele Josep Maria Bartomeu s-a implicat personal în discuţii, dorind ca starul argentinian să rămână până la finalul carierei pe Nou Camp, conform sport.es.

790 afișări
Imaginea articolului Barcelona îi va propune un contract pe cinci sezoane lui Lionel Messi

Barcelona îi va propune un contract pe cinci sezoane lui Lionel Messi (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Busquets, Neymar şi Suarez au semnat până acum noi înţelegeri cu Barcelona, iar pe listă se mai află Rakitic, Ter Stegen şi antrenorul Luis Enrique.

"Prioritatea numărul 1 este însă Messi", scriu cei de la Sport.

Starului argentinian i se va propune un contract pe cinci sezoane. Cum Messi va împlini 30 de ani la finalul stagiunii, noua înţelegere îl va ţine pe Camp Nou până la vârsta de 35 de ani.

Bartomeu şi Messi se vor întâlni în cursul zilei de marţi pentru a discuta pe marginea noului contract.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici