Baschetbalist american de la CSS Giurgiu, internat în comă la spital. Sportivul a murit după operaţie. Managerul echipei spune că a fost bătut

Baschetbalistul american Hardy Chauncey, de la CSS Giurgiu, a murit duminică după-amiază, la scurt timp după ce a ieşit din sala de operaţie, a declarat pentru MEDIAFAX Florian Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar - Arseni" din Bucureşti.

2669 afișări
Imaginea articolului Baschetbalist american de la CSS Giurgiu, internat în comă la spital. Sportivul a murit după operaţie. Managerul echipei spune că a fost bătut

Baschetbalist american de la CSS Giurgiu, internat în comă la spital. Sportivul a murit după operaţie. Managerul echipei spune că a fost bătut

Sportivul a fost operat imediat ce a fost adus la spital.

Operaţia a durat aproape trei ore, dar în pofida eforturilor medicilor, Hardy Chauncey a decedat la jumătate de oră după intervenţie, a spus Florian Bica.

Traumatismul suferit a fost foarte grav, el ajungâd la spital în comă şi cu leziuni profunde, a adăugat medicul.

"A făcut un prim stop cardiac, apoi al doilea şi medicii nu l-au putut resuscita. Ne-au sunat să venim la spital pentru că băiatul nu are pe nimeni apropiat cu el", a declarat Carmen Tocală pentru MEDIAFAX.

TITLURILE ZILEI

Chauncey Hardy avea 23 de ani, iar în România a ajuns în luna august, când a semnat cu CSS Giurgiu. În 2010 a absolvit Universitatea Sacred Heart şi a evoluat timp de patru sezoane în NCAA. A avut drept echipe favorite pe Atlanta Hawks şi Dallas Cowboys, iar din propriile declaraţii, filmul care l-a marcat cel mai tare a fost "American Gangster". Chauncey nu a fost singurul copil al familiei Hardy, el având încă două surori, Onnalisa şi Jada Kindsey.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey, de la CSS Giurgiu, a fost internat la spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucureşti, după un incident care a avut loc, sâmbătă noapte, la Giurgiu, la câteva ore de la câştigarea meciului cu Dinamo.

Hardy Chauncey a fost cel mai bun jucător în meciul de sâmbătă seara, pe care echipa sa l-a câştigat, în prelungiri, cu Dinamo Bucureşti, scor 91-86. Americanul a înscris 22 de puncte, aflându-se pe teren tot meciul.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu avem nicio informaţie clară. Nu cunosc starea lui în prezent, dar este clar că e gravă, având în vedere că a fost bătut la Giurgiu şi internat ulterior, iar apoi transferat la Bucureşti", a declarat managerul echipei, Alin Guţă, pentru MEDIAFAX.

Coechipierul lui Hardy Chauncey, Levar Seals, a susţinut că nu ştie prea multe amănunte despre incident, el adăugând că este ciudat că ceilalţi colegi de echipă spun că nu ştiu nimic, n-au văzut nimic.

"Nu cunosc amănunte, deoarece nu am fost împreună cu ei. Hardy şi cu alţi cinci-şase coechipieri au fost în singurul club din Giurgiu. E un pic ciudat faptul că ceilalţi colegi de echipă spun că nu ştiu nimic, n-au văzut nimic. Când m-au sunat dimineaţă să-mi spună, am crezut că-i o glumă. Eu sunt în Bucureşti, venim în fiecare weekend, poate acesta a fost norocoul meu că n-am fost şi eu acolo", a declarat Seals pentru MEDIAFAX, adăugând că Hardy Chaucey este în stare foarte gravă şi că, din informaţiile pe care le deţine, urmează să fie operat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, comisar Mirela Gheţa, a declarat că Poliţia a fost anunţată de reprezentanţii Spitalului Judeţean din Giurgiu, unde sportivul a fost internat iniţial, că un tânăr a ajuns la spital în comă.

Ea a spus că deocamdată se fac cercetări în acest caz pentru a se stabili dacă a fost vorba despre o agresiune sau despre un accident.

Gheţa a precizat că Poliţia nu a fost sesizată că ar fi avut loc o bătaie în clubul unde se afla baschetbalistul.

Conform sursei citate, în acest caz au fost audiate până în prezent aproximativ zece persoane, respectiv colegi ai sportivului şi angajaţi ai clubului, fiind ridicate şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici