BĂTAIE la FC Hermannstadt: Un fotbalist l-ar fi lovit pe directorul clubului după ce i-a fost reziliat contractul

Iuliu Mureşan, directorul executiv al lui FC Hermannstadt, a povestit cu lux de amănunte incidentul apărut între Jazvic şi Zamfir şi a anunţat că victima a obţinut un certificat medic-legal, iar directorul sportiv al clubului a depus o plângere penală împotriva fotbalistului.

631 afișări
Imaginea articolului BĂTAIE la FC Hermannstadt: Un fotbalist l-ar fi lovit pe directorul clubului după ce i-a fost reziliat contractul

BĂTAIE la FC Hermannstadt: Un fotbalist l-ar fi lovit pe directorul clubului după ce i-a fost reziliat contractul

"Noi am decis să renunţăm la trei jucători, să le reziliem contractele. Am vorbit cu doi, le-am transmis să-şi caute echipă, după care Răzvan Zamfir a rămas să discute cu Jazvic. Au discutat la restaurant, după ce echipa a terminat masa. El a început să înjure, de parcă nu ar mai avea unde să se transfere. Perioada de transferuri mai durează o lună. El l-a lovit pe Răzvan Zamfir, acesta a căzut la pământ, iar după ce s-a ridicat a fost lovit din nou. Totul a fost fulgerător şi brusc. Nu se aştepta nimeni la aşa ceva! Mai erau trei jucători în zona respectivă, dar n-au avut ce să facă. Nu credeam că avem astfel de persoane în echipă. Trebuie luate măsurile cele mai severe posibile. Contractul va fi reziliat. Există o clauză în regulament care prevede acest lucru. Răzvan şi-a scos certificat medico-legal, a fost şi la Parchet, a depus o plângere penală, iar justiţia urmează să-şi facă treaba.

TITLURILE ZILEI

Mai e o lună din perioada de transferuri, se poate transfera oriunde în lume. Eu nu mai discut cu el. Ce scuze să-şi ceară? E problema lui, ce scuze să-şi ceară? La noi nu va mai avea ocazia să-şi ceară scuze. Răzvan Zamfir l-a adus la CFR Cluj, el l-a recomandat şi în alte părţi. De asta e surprinzător. Se va face un dosar penal şi vedem ce va fi.

Eu sunt de 18 ani în fotbal şi aşa ceva n-am văzut niciodată. Ca un fotbalist să lovească un oficial. Nu m-am gândit că e posibil aşa ceva în fotbalul românesc. Unii jucători au pretenţii foarte mari pentru valoarea lor. Salariile sunt la zi. El are un salariu cam la media echipei", a spus Mureşan, miercuri, la ProSport Live.

CFR Cluj, ASA Târgu Mureş, CS U Craiova şi Hermannstadt sunt cluburile din România pentru care a evoluat Jazvic. Acesta a mai jucat în Croaţia, la NK Vrapce, HNSK Moslavina, Hrv Dragovoljac şi Inter Zapresic. Hapoel Haifa, din Israel, dar şi Arka Gdynia şi Olimpia Grudziadz din Polonia sunt echipele din CV-ul mijlocaşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici