Bătălia anului, o luptă între uriaşi, „un eveniment pe care voi nu îl veţi uita niciodată”. „Hulk iranian” contra „Celui mai înfricoşător om din lume”

  • Britanicul Martyn Ford (203 cm înălţime şi 145 kg greutate) îl va înfrunta pe Sajad Gharibi (183 cm în 170 kg greutate).
  • Va fi un un meci de special de box, găzduit de „O2 Arena” din Londra.
  • O ciocnire a titanilor, în stilul Greciei Antice.
2408 afișări
Imaginea articolului Bătălia anului, o luptă între uriaşi, „un eveniment pe care voi nu îl veţi uita niciodată”. „Hulk iranian” contra „Celui mai înfricoşător om din lume”

Martyn Ford (stânga) şi Sajad Gharibi

Pe de o parte, Martyn Ford, pe de altă parte, Sajad Gharibi. Aceştia vor concura într-un meci de box, în aprilie 2022, la O2 Arena din Londra (20.000 de locuri).

„Cel mai înfricoşător om de pe planetă” împotriva „The Hulk the Iranian”: trebuiau să se înfrunte în ring încă din 2018. Nu box, ci Mma.

Pentru a da vestea „acestui eveniment care va fi de neuitat” a fost Martyn Floyd, pe profilul său de Instagram, cu 3,1 milioane de urmăritori: „Arena rezervată”.

„Mi-ar plăcea să organizez un eveniment pe care voi nu îl veţi uita niciodată. Acesta este scopul meu personal”, a spus el. Un eveniment spectacol: „Nu pot promite cea mai tehnică luptă din lume, dar pot promite că va fi un meci de neuitat. Mi-ar plăcea să umplu această Arena şi să aud 20.000 de fani care ţipă”.

Martyn Ford (203 cm) este cu 20 cm mai înalt decât adversarul său, dar Sajad Gharibi are un fizic impunător, precum Hulk, cunoscut şi sub numele de „Hercule persan”.

„The Scariest Man on the Planet” este antrenat de fostul cel mai puternic om din lume, Eddie Hall, este un fan de cricket şi a apărut şi în mai multe filme în ultimii ani.

În schimb, Sajad Gharibi a devenit celebru pe reţelele de socializare datorită fizicului său. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici