Bayer Leverkusen l-a achiziţionat pe atacantul elveţian Eren Derdiyok

Gruparea germană Bayer Leverkusen a anunţat, joi, că l-a achiziţionat pe atacantul elveţian Eren Derdiyok, de la FC Basel, informează AFP.

6 afișări

Jucătorul în vârstă de 20 de ani a semnat un contract pe patru ani, valoarea transferului fiind estimată la aproximativ 5 milioane de euro.

"Suntem fericiţi că am adus un atacant atât de talentat, care va întări sectorul nostru ofensiv", a declarat patronul grupării Bayer, Wolfgang Holzhäuser.

Bayer Leverkusen a încheiat sezonul în Germania pe locul 9.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici