Bayern Munchen a învins pe Leverkusen şi e la două puncte de câştigarea campionatului

  • Bayern Munchen a câştigat marţi seara meciul cu Bayern Leverkusen, de pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în etapa a 30-a din Bundesliga.
  • Cu 4 etape înainte de finalul campionatului, bavarezii au 10 puncte avans faţă de RB Leipzig şi mai au nevoie de două puncte pentru a câştiga titlul de campioană.
147 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen a învins pe Leverkusen şi e la două puncte de câştigarea campionatului

Sursa foto: Mediafaxfoto

Bayer Munchen s-a apropiat decisiv de câştigarea campionatului după victoria în faţa lui Leverkusen, obţinută cu două goluri marcate în primul sfert de oră.

Choupo-Moting (min. 7) şi Kimmich (min. 13) au stabilit scorul final, bavarezii având şi un gol anulat pe motiv de offside, în repriza a doua.

Bayern Munchen are 71 de puncte şi este la 10 puncte de RB Leipzig, care a fost învinsă în aceeaşi rundă, în deplasare, de Koln, cu 2-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici