Becali: Cu ce a greşit Kovacs aseară? A fost cel mai bun arbitraj din ultimii 25 de ani

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a apreciat, luni, prestaţia arbitrului Istvan Kovacs la meciul FC Timişoara - Unirea Urziceni, scor 0-0.

9 afișări
Imaginea articolului Becali: Cu ce a greşit Kovacs aseară? A fost cel mai bun arbitraj din ultimii 25 de ani

Becali: Cu ce a greşit Kovacs aseară? A fost cel mai bun arbitraj din ultimii 25 de ani (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Cu ce a greşit Kovacs aseară (n.r. - duminică seară)? A fost cel mai bun arbitraj din ultimii 25 de ani. Nu a fost 11 metri nicăieri. Singurul lucru e că putea să-i dea roşu lui negru ăla, Fernandes. Acolo a greşit doar, dar a spus să nu strice echilibrul.

Mie mi s-a părut că a arbitrat bine iar eu aş fi ultimul care să-l laud pe Kovacs, pentru că e clar că el are un dinte împotriva Stelei. Dar e un arbitru de valoare", a afirmat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici