Becali: Dică şi Burdujan nu vor ma juca la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat luni că jucătorii Nicolae Dică şi Lucian Burdujan nu vor mai evolua pentru formaţia "roş-albastră" în acest sezon al Ligii I, urmând ca la sfârşitul campionatului, când li se încheie contractele, să nu li se prelungească înţelegerile.

57 afișări
Imaginea articolului Becali: Dică şi Burdujan nu vor ma juca la Steaua

Becali: Dică şi Burdujan nu vor ma juca la Steaua (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Burdujan şi Dică vor pleca din vară, dar în teren nu vor mai fi de acum. Aveam de gând să-i trimit la echipa a doua, dar n-are rost, că nu strică atmosfera niciunul. Dică e un om cuminte şi Burdujan e un băiat liniştit. Atunci, ce vină au ei? Că n-au venit cu forţa, eu i-am luat, dar în teren sau pe bancă nu vor mai fi", a anunţat Becali.

El a povestit cum l-a anunţat pe Dică decizia luată: "I-am spus lui Dică «Băi tată, eu îţi mulţumesc, tot ce am făcut împreună, am avut clipe frumoase. Băi tată, tu nu mai poţi la Steaua. Mi-a zis «Nu, nea Gigi, toată echipa...». Cum toată echipa? Ce e aia toată echipa. Eu îl luasem să ţină grupul, nu să joace titular. Dică era pianist, dar a uitat clapetele".

TITLURILE ZILEI

Gigi Becali crede că nici Burdujan nu poate juca la Steaua: "Lui Burdujan i-am zis: «Băi tată, tu n-ai nicio vină, eu am greşit. Tu trebuia să zici că nu poţi să joci fotbal la Steaua. Puteai să zici că poţi juca la Rapid, la Vaslui, dar la Steaua îţi tremură piciorul. Trebuia să-i zici lui Lăcătuş să nu te bage». Ăla n-a zis nimic".

Finanţatorul stelist s-a mirat de atitudinea arătată în teren de Lucian Burdujan.

"Burdujan cică e fotbalist. Eu nu l-am luat de pianist, l-am luat că am crezut că o să care pianul nebunul ăsta. Dar de unde... Nici pianul, nici clapetele nu ştie să apese. Pe Burdujan l-a vrut Lăcătuş, eu nu-l ştiam. Toată lumea îmi zicea că la antrenamente e cel mai bun. Chiar mi-a plăcut că l-a băgat pe Burdujan titular cu Braşovul. Jucase înainte Bănel şi greşise mult. Mi-a convenit, voiam să-l văd ce joacă. Dică a rămas însă o enigmă pentru mine, de ce a fost titular după ce nu a făcut nimic cu Craiova", a menţionat Becali.

Nicolae Dică a semnat un contract cu Steaua până la sfârşitul sezonului în curs. El a evoluat titular atât în partidele cu Universitatea Craiova cât şi cu FC Braşov, fiind schimbat în prima în minutul 83, iar în meciul cu FC Braşov la puază. Dică a mai fost sub contract cu Steaua în perioada 2004-2008.

Lucian Burdujan a venit la Steaua din postura de jucător liber de contract, după ce ultima dată a evoluat pentru FC Vaslui. Burdujan a evoluat pentru Steaua în ultimele 14 minute ale întâlnirii cu Universitatea Craiova şi în prima repriză a meciului cu FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici