Becali discută cu Piţurcă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că a băut o cafea cu tehnicianul Victor Piţurcă la imobilul din Aleea Alexandru, refuzând să ofere amănunte despre posibilitatea ca fostul selecţioner să redevină antrenorul formaţiei Steaua.

16 afișări
Imaginea articolului Becali discută cu Piţurcă

Becali discută cu Piţurcă (Imagine: Geroge Filip/Mediafax Foto)

"Piţurcă este prietenul meu, a venit să bea o cafea, Steaua are antrenor. Nu vorbim pentru că Steaua are antrenor. Nu se ştie dacă pleacă Stoichiţă de la Steaua. Când vorbesc nu e bine, de acum nu mai vorbesc", a spus Becali.

Întrebat dacă îi va invita şi pe alţi potenţiali antrenori ai Stelei la o cafea, Becali a răspuns: "Depinde, pentru că sunt unii oameni, dacă bei cafeaua cu ei, şi mai bei încă o cafea cu alţii, nu mai vin la a doua. Sunt unii foarte orgolioşi."

TITLURILE ZILEI

Gigi Becali a precizat că nu a mai discutat pe tehnicianul Gheorghe Hagi.

Antrenorul Victor Piţurcă este prezent la imobilul din Aleea Alexandru al lui Gigi Becali. Împreună cu cei doi se află şi fostul impresar Ioan Becali.

Becali a declarat, luni, că se gândeşte la patru tehnicieni pentru funcţia de antrenor al echipei "roş-albastre" din sezonul viitor, printre aceştia numărându-se şi Victor Piţurcă. "Am gânduri despre mai mulţi. Singurul om cu care am vorbit e Badea, dar tot ca un gând. Omul a zis că vorbim în vară. Piţurcă, Badea, Rednic, Hagi, ăştia sunt oamenii", a spus Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici