Becali: Tudorie e un derbedeu, trebuie să răspundă în faţa legii

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că atacantul Alexandru Tudorie este "un derbedeu" şi trebuie "să răspundă în faţa legii", după ce a fost acuzat de fosta sa prietenă că ar fi lovit-o în mai multe rânduri în timpul unei altercaţii.

292 afișări
Imaginea articolului Becali: Tudorie e un derbedeu, trebuie să răspundă în faţa legii

Becali: Tudorie e un derbedeu, trebuie să răspundă în faţa legii (Imagine: Bogdan Iordache/Arhiva Mediafax Foto)

"Eu nu sunt educator la Steaua. Noi facem fotbal, nu educaţie. E adevărat, că poate fi amendat de club. Dar pentru ce a făcut el, că a bătut-o pe fata aia, el trebuie să răspundă în faţa legii. Dacă a bătut-o, eu spun că fotbalist nu va fi. Pentru că e vagabond. Dacă dai o palmă unei fete, nu pumn, o palmă, atunci eşti vagabond. Şi un vagabond nu ajunge fotbalist. Sau poate să aibă talent, dar se pierde repede. Păi cum să loveşti o fată la 20 de ani? E un derbedeu! Asta e părerea mea. Eu nu am ce să îi fac, dar legea, procurorii... puşcărie. Eu am făcut puşcăria", a spus Becali.

TITLURILE ZILEI

Atacantul formaţiei Steaua Alexandru Tudorie este acuzat de fosta sa prietenă Ioana Danielescu că ar fi lovit-o în mai multe rânduri în timpul unei altercaţii care a avut loc, luni dimineaţă, în Centrul Vechi din Capitală, potrivit unor surse din Poliţie.

Sursele citate au declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că Ioana Danielescu a depus în cursul după-amiezii o plângere împotriva lui Alexandru Tudorie la Secţia 10, după ce fotbalistul stelist ar fi lovit-o cu palma. Aceasta a anunţat că va merge la IML pentru a obţine un certificat medico-legal prin care să demonstreze că a suferit leziuni, menţionează sursele citate.

Într-o declaraţie acordată site-ului FC Steaua, Alexandru Tudorie neagă că ar fi agresat-o fosta sa prietenă. Fotbalistul susţine că, în incidentul care a avut loc în Centrul Vechi în noaptea de duminică spre luni, el a avut rol de mediator şi nu de agresor, într-un conflict între actuala şi fosta prietenă.

În urma incidentului, FC Steaua a anunţat că îl va sancţiona pe fotbalist pentru că se afla în oraş la o oră târzie, conform regulamentului intern al clubului.

Alexandru Tudorie a fost transferat, în vară, de la Oţelul la Steaua, semnând un contract pe cinci ani cu gruparea campioană a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici