Belgia a câştigat cu 3-0 primul meci de la Campionatul Mondial, cu Panama

Belgia s-a impus fără emoţii în faţa reprezentativei statului Panama, scor 3-0, într-un meci dominat de la un cap la altul de băieţii lui Roberto Martinez.

163 afișări
Imaginea articolului Belgia a câştigat cu 3-0 primul meci de la Campionatul Mondial, cu Panama

Belgia a câştigat cu 3-0 primul meci de la Campionatul Mondial, cu Panama

Titular în poarta panamezilor, dinamovistul Jaime Penedo a rezistat doar o repriză fără gol primit de la starurile belgiene. Hazard, Carrasco şi Mertens nu l-au putut învinge pe goalkeeper-ul veteran în prima parte a jocului. Acelaşi Mertens a deschis scorul cu un şut superb imediat după pauză, în minutul 47, iar dubla lui Lukaku din minutele 69 şi 75 a închis tabela stadionului de la Soci.

Belgia s-a instalat pe primul loc în grupa G, după victoria clară cu Panama. Anglia şi Tunisia completează grupa

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici