Benzema, implicat într-un accident rutier

Karim Benzema, atacantul francez al echipei Real Madrid, a fost implicat într-un accident rutier după ce a pierdut controlul asupra maşinii sale, lovind o barieră de securitate şi un copac, informează AFP, citând presa spaniolă.

83 afișări
Imaginea articolului Benzema, implicat într-un accident rutier

Benzema, implicat într-un accident după meciul FC Barcelona-Real Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Accidentul a avut loc luni dimineaţă, când jucătorul se îndrepta spre locuinţa sa, el venind de la aeroport, de la Barcelona, după meciul cu echipa catalană, pierdut de Real Madrid.

Potrivit presei, Benzema rula cu o viteză cuprinsă între 40 -50 km/h, airbagurile fiind deschise. Deşi automobilul a fost avariat, jucătorul este nevătămat.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici